facebook
Consenza products

Nieuwe website
20-03-2019

Wij werken momenteel hard aan een nieuwe website.

Dit is nodig want op deze website staan lang niet alle artikelen welke Consenza heeft.

Mocht u vragen hebben dan kan u ons altijd even emailen via info@consenza.nl

Natuurlijk zullen wij u laten weten als de website online staat!

line break
logo-Consenza-in-balloon-RGB.jpg
Ons nieuwe gezicht!
april 2015

Ons nieuwe gezicht is steeds meer tezien.

We zijn trots op onze nieuwe uitstraling en onze klanten gelukkig ook. Inmiddels is bijna de hele lijn omgezet. Frisser, vrolijker, hipper en duidelijker, zo benadrukken we op de voorkant de allergenen gluten, tarwe en lactose, zodat het nog makkelijker kiezen wordt.

Maar we zijn niet alleen bezig geweest met nieuwe verpakkingen, we hebben ook weer nieuwe producten, zoals de kant-en-klaar Italiaanse of Oosterse gerechten, instant pasta gerechten en nieuwe diepvriesproducten, zoals vissticks.

Inmiddels zijn onze producten te vinden bij de meeste supermarkten.

Consenza maaltijden

line break
Glutenvrij brood in supermarkt
4 december 2013

Het glutenvrije brood van Consenza is nu te vinden in oa Jumbo supermarkten en Plus supermarkten en de grotere AH vestigingen. Albert Heijn heeft op dit moment het bruine brood, bij Plus zijn op dit moment 3 soorten verkrijgbaar (wit, bruin en meergranen) en bij Jumbo zijn ook nog het zonnebloempittenbrood en rozijnenbrood te vinden. Ligt het nog niet in de vitrine: neem dan contact op met de bedrijfsleider. Hij kan het zeker voor u bestellen.

line break
7 zekerheden van Jumbo
1 november 2013

Jumbo heeft onlangs een aantal producten gesaneerd. Door alle klachten van onze consumenten heeft Jumbo besloten een aantal producten op te nemen onder de 7 zekerheden. Dit zijn: de Cornflakes, Luchtige crackers, Meel voor bruin en meergranen 5 kg en de Choco muesli. Hoe werkt het? U vraagt aan de bedrijfsleider de producten op en hij haalt ze voor u in huis. Zo zijn de lekkere producten van ons weer gewoon verkrijgbaar bij de Jumbo.

line break
Welkom
1 Mei 2013

Welkom bij de nieuwe website van consenza. Op deze website vind u alle producten van consenza, nieuws over consenza en recepten.

line break
disclaimer