facebook
Consenza
Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Geniet weer van het eten

Bij Consenza begrijpen dat de overstap naar een glutenvrij dieet een belangrijke gebeurtenis kan zijn. Wij streven ernaar om de overgang een stuk makkelijker te maken door een breed assortiment van heerlijke en veilige producten voor elk moment van de dag aan te bieden. Producten die niet alleen de juiste ingredienten bevatten maar er ook lekker uitzien en prima smaken.

Wij garanderen dat we alleen nieuwe producten op de markt te brengen als we 100% tevreden zijn en dat ze de beste combinatie van ingredienten, smaak, geur, textuur, kleur en voedingswaarde bevatten. Wij maken alleen gebruik maken van glutenvrije granen en onze producten zijn dan ook van nature glutenvrij. Elk product bevat minder dan 20 ppm gluten en draagt het internationaal gecertificeerde logo onder nummer CUK-M-109.

Glutenvrij logo NL-047 Consenza

Consenza glutenvrije producten zijn absoluut geschikt voor mensen met een strikt glutenvrij dieet die op zoek zijn naar kwaliteit, gemak, smaak en zekerheid.

Het belangrijkste is - er is nooit een smaakcompromis als u kiest voor Consenza.

Meer weten? Kijk eens bij producten of bij recepten welke lekkere producten u nu zelf kunt maken met de basisproducten van Consenza.

Eet smakelijk!

Nieuwe website
20-03-2019

Wij werken momenteel hard aan een nieuwe website.

Dit is nodig want op deze website staan lang niet alle artikelen welke Consenza heeft.

Mocht

disclaimer